Οι ομάδες του Off Off Athens Festival στο deBόp!

Οι ομάδες του Off Off Athens Festival στο deBόp!

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου και μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε στο Επί Κολωνώ ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα φεστιβάλ της Αθήνας. Off Off Athens λοιπόν, το φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων που πραγματοποιείται για ένατη χρονιά στο θέατρο Επί Κολωνώ. Ένας από τους βασικούς στόχους του θεάτρου Επί Κολωνώ είναι η φιλοξενία νέων καλλιτεχνικών προβληματισμών και ομάδων, ενώ παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα πειραματισμού, χωρίς να θέτει καλλιτεχνικά κριτήρια επιλογής των ομάδων, σε έναν ανοιχτό καλλιτεχνικό τόπο.

Η συμμετοχή όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ μεγάλη και πολλές από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν συνεχίστηκαν με επιτυχία μέσα στην επόμενη θεατρική περίοδο, είτε στο Επί Κολωνώ είτε σε άλλο χώρο.  

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό φεστιβάλ είναι 26 στο σύνολο. Εμείς βρεθήκαμε μαζί τους, μας είπαν λίγα λόγια για την ομάδα και την μέχρι τώρα πορεία τους και θα σας τους παρουσιάσουμε σε τρεις ομάδες, σύμφωνα με τις ημερομηνίες των παραστάσεων. Η συζήτηση μας αφορά τις εννέα πρώτες ομάδες του φεστιβάλ. Η εναρκτήρια παράσταση του φεστιβάλ είναι η παράσταση «Είσαι εδώ;» της ομάδας «Virtual». Ας τους γνωρίσουμε και ας τους απολαύσουμε!

1. Παρουσιάστε μας με λίγα λόγια την ομάδα σας.

2. Πως ξεκίνησε το θεατρικό σας ταξίδι με σταθμό το φεστιβάλ του Επί Κολωνώ που σας συναντούμε τώρα; 

 

Είσαι εδώ;

Δευτέρα 29 Μαΐου στις 20:45, Τρίτη 30 Μαΐου στις 22:00

 

1. Η «Virtual» δημιουργήθηκε το 2011 με αφορμή το έργο «Virtual Reality» σε κείμενο Ηλία Παρασκευόπουλου και σκηνοθεσία Σταύρου Αποστολάτου. Από τότε ο Σταύρος Αποστολάτος ηγείται της κινησιολογίας ή της σκηνοθεσίας ή και τα δύο μαζί στις παραστάσεις της «Virtual». Απόφοιτος του τμήματος χορού του ΥΠ.ΠΟ. Το 2000 και έχοντας παρακολουθήσει συνεχόμενους κύκλους σεμιναρίων και μαθημάτων χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό, μετράει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και ατομικές δουλειές στο χώρο του χορού και του θεάτρου. Δάσκαλοι του οι William Forsythe-Frankfurt Opera Studio. UnderwegsTeatre-Germany. Pina Bausch Dance Cie-Germany.KER Dance Studio,Έφη Καλούτση-Χανιά. Jerome Andrews- France. Jean Francoise Lefort-France. Jean Yiasko-Nederlands. Wendy Peron-America. Riccardo Morrison-America. Benno Voorham-Netherlands. Helge Musial-Tanzfabrik Dance Cie-Berlin. Masaki Iwana-Japan κ.α. Μερικές από τις τελευταίες του συνεργασίες είναι, AlmaLibre Dance Cie. GR, 2015/2017 , Γιάννης Αντωνίου-Kunst Stof Dance Cie.-San Francisco, 2002-2017, Γοργία Μαρια-Ομάδα Αμάλγαμα 2003-2014, Unterwegstheater–Germany 2002-2017 , MedeaElectronique, Coumaria Residence Projects 2010-2015 κ.α.
Ο Ηλίας Παρασκευόπουλος ηθοποιός και συγγραφέας έχει τελειώσει τη δραματική σχολή «Δήλος», μέσω Υπ.Πο και το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωνητικής, κίνησης και υποκριτικής. Το πρώτο κείμενο του για την ομάδα «Virtual» ήταν το «Virtual Reality» το οποίο και βραβέυτηκε απο την UNESCO. Η τελευταία θεατρική του συνεργασία ήταν στο Εθνικό Θέατρο το 2017, στον «Συγγραφέα του Μήνα». Η Ιωάννα Σιβίτη, ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα στηρίζει τη σκηνογραφία των έργων της «Virtual». Έχοντας τελειώσει διακόσμηση εσωτερικών χώρων, σεμινάρια σκηνογραφίας, αρχιτεκτονικού φωτισμού και έχοντας ένα μοναδικό έμφυτο ταλέντο να δίνει μορφή – ζωή στο ξύλο και το μέταλλο, στηρίζει όλες τις τρελές ιδέες της ομάδας και διατηρεί δικό της εργαστήριο καλλιτεχνικής ξυλουργικής. Η Δάφνη Χρίστου έρχεται να κλείσει τον κύκλο της ομάδας, με τις ενδυματολογικές της δημιουργίες για κάθε έργο ξεχωριστά. Ξεκινώντας από το εργαστήρι ζωγραφικής του Ι. Βοργία, οδηγήθηκε στο να ανοίξει δικό της ατελιέ με σχεδιασμό ρούχων δουλεύοντας με ηθοποιούς , χορευτές τραγουδιστές και όχι μόνο. Οι τέσσερις μας στην παρούσα φάση ξανασυναντιόμαστε για να δώσουμε ζωή σε ένα νέο έργο το «Είσαι Εδώ» μέσα από μια συνεργασία χρόνων και μια δεμένη φιλία.

 

2. Το ταξίδι της «Virtual» ξεκίνησε το 2011. Με αφορμή το έργο «Virtual Reality» σε κείμενο Ηλία Παρασκευόπουλου και σκηνοθεσία του Σταύρου Αποστολάτου. Τότε συναντηθήκαμε φίλοι – καλλιτέχνες και συνεργάτες που αγαπήσαμε το έργο και που είχαμε κοινό όραμα για το θέατρο και τις τέχνες εν γένει. Η Ιωάννα Σιβίτη που ασχολείται με τη σκηνογραφία και η Δάφνη Χρήστου που ασχολείται με τα κουστούμια/ ενδυματολογία στις παραστάσεις. Οι 4 μας αποτελούμε ακόμα τον πυρήνα της «Virtual». Στην τότε πρώτη συνάντηση της «Virtual» σπουδαίοι και αγαπημένοι συνεργάτες ήταν μαζί μας. Όπως η Ντίνα Μιχαηλίδη, η Λία Τσάνα, ο Δημήτρης Μαζιώτης, Φώτης Λαζάρου και πολλοί άλλοι. Στη συνέχεια ήρθε η παράσταση «Μαζί Ποτέ» το 2014. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησα να γράφω (Ηλίας Παρασκευόπουλος) το «Είσαι Εδώ»! Χρειάστηκαν 2 χρόνια μέχρι να ωριμάσει η ιδέα της παράστασης. Το Off Off Athens  Festival, μας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω της ελευθερίας που παρουσιάζει ως προς τη θεματική των παραστάσεων και επειδή πραγματικά είναι μια ευκαιρία για τις νέες ομάδες να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να εκφραστούν μέσα από αυτό. Όταν έδωσα στον Σταύρο (Αποστολάτο) το κείμενο είπαμε αμέσως ναι. Ακολούθησε η Ιωάννα και η Δάφνη και έτσι ο πυρήνας της «Virtual» ξανασυναντήθηκε στο Φεστιβαλ για μια ακόμα φορά.

 

Ποιος; Που; Πώς;

Δευτέρα 29  Μαΐου στις 22:00

 

1. Η ομάδα/ντουέτο «Μη Μου Up Two» δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από τον Παναγιώτη Δελαβίνια και τη Λίλα Μπάρμπα. Αν και τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για κάθε μορφή θεάτρου, αποφάσισαν ως ομάδα να δημιουργούν παραστάσεις Improv Theatre (Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο), καθώς είναι κι οι δύο απόφοιτοι της σχολής «ImproVIBE».
 

2. Με αγάπη για κάθε μορφή θεάτρου αλλά με το αίσθημα πως το Improv Theatre είναι ο πιο ελεύθερος τρόπος να βρίσκεσαι πάνω στη σκηνή δημιουργήσαμε την ομάδα μας και τις παραστάσεις μας. Κάνουμε τα πρώτα μας βήματα σε θεατρικές σκηνες της Αθήνας, πάντα αυτοσχεδιάζοντας. Επομένως, κάθε παράσταση μας είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη και την επόμενη, καθώς η έμπνευση μας είναι πάντοντε οι προτάσεις του κοινού. Θεωρώντας, λοιπόν, πως το Improv είναι σε θέση να διεκδικήσει το χώρο του και στην ελληνική θεατρική σκηνή ο δρόμος μας έφτασε μέχρι το φεστιβάλ του Επί Κολωνώ.

 

Store 999

Τρίτη 30 Μαΐου στις 20:45, Τετάρτη 31 Μαΐου στις 22:00

 

1. Είμαστε η ομάδα «Βουστροφηδόν», μας ενώνει μια κοινή θεατρική γραμμή, η διάθεση για πειραματισμούς και πολλά όνειρα για το μέλλον. Η ομάδα αποτελείται από την Ιωάννα, το Γιώργο, το Δημήτρη, την Τατιαλένα και (εμένα)! Μερικοί
γνωριζόμαστε από τη δραματική σχολή, άλλοι γνωριστήκαμε στην πορεία.

 

2.  Το φεστιβάλ του Επί Κολωνώ το μάθαμε πριν από περίπου 2 χρόνια, όσο ήμασταν ακόμη στη σχολή. Είχαμε κάνει αίτηση και τότε με άλλο όνομα, με άλλα άτομα και άλλο κείμενο, δυστυχώς όμως οι υποχρεώσεις της σχολής δεν μας το επέτρεψαν να το προχωρήσουμε. Είχαμε απογοητευτεί θυμάμαι τότε. Πέρσι δίναμε τις διπλωματικές μας, έτσι δεν καταφέραμε να κάνουμε αίτηση. Φέτος όμως με το «Store 999» πάμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση στο φεστιβάλ, να περάσουμε καλά και φυσικά να γνωριστούμε όλοι οι νέοι δημιουργοί.

 

Crush

Τετάρτη 31 Μαΐου στις 20:45, Πέμπτη 01 Ιουνίου στις 22:00

 

1. Οι «nopubitco» είμαστε, σε αυτή μας τη φάση, η Andrea και ο Χρήστος, παρέα με εκλεκτούς φίλους που μας στηρίζουν δυναμικά στο ξεκίνημά μας. Παιδιά της δεκαετίας του ‘80 και οι δυο μας, με αμέτρητες κοινές αναφορές, παράλληλες επαγγελματικές πορείες και μια απόφαση ζωής να συναντήσουμε τις πραγματικές μας επιθυμίες μετά από μια περίοδο ατομικού επαναπροσδιορισμού.

 

2. Συναντηθήκαμε σε ένα διαδικτυακό forum δραματουργίας ψάχνοντας πληροφορίες για τα «freak shows» των ΗΠΑ στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Εκεί καταλάβαμε πως μοιραζόμασταν ένα έντονα κοινό ενδιαφέρον για τις ζωές των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα σόου. Έτσι συνεχίσαμε την επικοινωνία μας τηλεφωνικά και μέσω μέιλ (ήμασταν στις ΗΠΑ και την Ελλάδα) εξερευνώντας πιθανούς τρόπους διαχείρισης των ιδεών μας και των στοιχείων που είχαμε συλλέξει.
Από τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο καταλήξαμε στο θέατρο, ένα χώρο οικείο και για τους δυο μας λόγω των σπουδών και της ενασχόλησής μας με την περφόρμανς και τη σκηνοθεσία. Ένα χρόνο μετά, στο τώρα, η ομάδα μας παρουσιάζει την πρώτη της δουλειά στο Φεστιβάλ του επί Κολωνώ με την ελπίδα να συνεχίσει να εξερευνά παραστατικά ιστορίες που μας κινητοποιούν και μας εμπνέουν.

 

Η χώρα των Αραλύκων

Πέμπτη 01 Ιουνίου στις 20:45, Παρασκευή 02 Ιουνίου στις 22:00

 

1. Η θεατρική ομάδα «ΔΥΝΑΜΟ», συστάθηκε το 2016, έχοντας στόχο την εξερεύνηση σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων και την ανάγκη για πειραματισμό, πάνω στο ίδιο το περιεχόμενο και τη μορφή της θεατρικής τέχνης σήμερα. Μας απασχολούσε το ζήτημα της αναζήτησης νέων κειμένων, της πρωτότυπης δημιουργίας. Μας ενώνει ένας κοινός τρόπος δουλειάς και ένας κοινός προσανατολισμός. Γνωριζόμαστε ήδη από τη δραματική σχολή και οι κοινές αναζητήσεις που έχουμε, μας έφεραν μαζί. Η πρώτη δουλειά μας ήταν η “Αποσύμπλεξη” του Ρεμί Ντε Βος, το 2016.

 

2. Το ταξίδι μας με το έργο που θα παρουσιάσουμε, ξεκίνησε περίπου πριν 4 μήνες. Πρότεινα το έργο στα παιδιά και συμφωνήσαμε να το δουλέψουμε με στόχο να βρει, ένα χώρο, αλλά και να είναι και μια παράσταση που θα μπορεί να μεταφέρεται και να παίζεται και εκτός θεάτρου.Το Φεστιβάλ για μας, είναι ένας κομβικός σταθμός σε αυτό το ταξίδι που φιλοδοξούμε να έχουμε, καθώς θα μας δοθεί η ευκαιρία να προβάλλουμε τη δουλειά μας, την καλλιτεχνική μας πρόταση. Ένα φεστιβάλ που δίνει ώθηση σε νέες ομάδες και στην πρωτότυπη δημιουργία, είναι για μας σημαντικό λιθαράκι στη δουλεία που προσπαθούμε να κάνουμε, ως ομάδα.

 

Frida

Παρασκευή 02 Ιουνίου στις 20:45, Σάββατο 03 Ιουνίου στις 22:00

 

1. Η ομάδα μας αποτελείται από έξι μέλη, πέντε εκ των οποίων είμαστε απόφοιτοι και τελειόφοιτοι της σχολής Θεάτρου του Α.Π.Θ. συν μια αρχιτεκτόνισσα. Συγκεκριμένα, επί σκηνής βρίσκεται η Έλλη Χρονιάρη. Η σκηνοθεσία είναι της Έλενας Βισέρη και του Πέτρου Παπαζήση. Η δραματολογία είναι της Κωσταντίνας Δούκα-Γκόση, η οποία έχει αναλάβει επίσης και το φωτισμό και της Έλενας Βισέρη. Τη σκηνογραφία έχουν αναλάβει από κοινού η Δήμητρα Παράσχου και η Δέσποινα Γκουγκουλιάνα, η οποία είναι και η ενδυματολόγος της παράστασης. Για τη δημιουργία της «Frida» ωστόσο, θα λέγαμε πως δουλέψαμε περισσότερο συνολικά παρά ως μονάδες. Είμασταν όλοι παρόντες σε όλες τις πρόβες εξαρχής και έτσι η συμβολή του καθενός ήταν καθοριστική.

 

2. Η θεατρική παράσταση «Frida» ξεκίνησε ως διπλωματική εργασία στην Υποκριτική της Έλλης Χρονιάρη, στο τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ τον Ιούνιο του 2016. Το Σεπτέμβριο του 2016 παρουσιάστηκε ξανά, για 3 παραστάσεις, στη Μινωική Αυλή του Ιππικού Ομίλου, στο Ηράκλειο Κρήτης. Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε για 12 ακόμα παραστάσεις,
τον Δεκέμβρη 2016 έως τον Γενάρη 2017, στο Θέατρο Τ. Για την ομάδα, το φεστιβάλ Off Off Athens στάθηκε η αφορμή να παρουσιάσουμε την δουλειά μας και στην Αθήνα και έτσι αποφασίσαμε να λάβουμε συμμετοχή και να κατηφορίσουμε από τα βόρεια!

 

Η φυγή της Ιοκάστης

Σάββατο 03 Ιουνίου στις 20:45, Κυριακή 04 Ιουνίου στις 22:00

 

1. Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο δύσκολο να παρουσιάσεις μια ομάδα ανθρώπων, γιατί θα πρέπει να μιλήσεις για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και για τον καθένα συνολικά – στο πλαίσιο του συνανήκειν. Λοιπόν… Είμαστε η θεατρική ομάδα «Salto Mortale», που αποτελείται από 5 ηθοποιούς και 1 σκηνοθέτη. Τα μέλη της είναι η Ματίνα Καράμπαλη, η οποία έχει γράψει και το έργο που θα παρουσιάσουμε στο φεστιβάλ, η Φωτεινή Καραγκούνη, η Δήμητρα Ζαχαροπούλου, η Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη, ο Σάββας Πετρίδης και η Ευγενία Μακαντάση στη σκηνοθεσία. Είμαστε μια νεοσύστατη ομάδα. Βασικά, για την ακρίβεια, η Ιοκάστη μας ένωσε σε αυτό το κοινό ταξίδι. Από διαφορετικούς δρόμους ο καθένας, συναντηθήκαμε σε ένα σταυροδρόμι, για να ανταλλάξουμε ιδέες και με δημιουργικότητα να «φτιάξουμε» κάτι που να ευχαριστηθούμε πρωτίστως εμείς οι ίδιοι και έπειτα αυτοί που θα το παρακολουθήσουν. Η έννοια της δημιουργίας δεν υφίσταται χωρίς την προσωπική ικανοποίηση, με πολλή δουλειά, βέβαια, και αμέτρητες ώρες προβών. Όσο γραφικό κι αν ακουστεί, μας ένωσε η κοινή αγάπη για το θέατρο και η επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει ως ομάδα, που πραγματικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί. Είμαστε τυχεροί για αυτήν τη συνύπαρξη.

 

2. Όπως είπαμε και προηγουμένως, συναντηθήκαμε με σκοπό το ανέβασμα της Ιοκάστης, όπως συνηθίζουμε να τη λέμε στα ενδότερα. Ο ένας βρήκε τον άλλον και έτσι αυτό μας έδωσε εξαρχής το πλεονέκτημα της εμπιστοσύνης, που είναι πολύ σημαντικό μεταξύ συνεργατών, ειδικά σε μια τόσο απαιτητική διαδικασία. Το Φεστιβάλ είναι για μας μια σημαντική ευκαιρία να παρουσιαστούμε στο θεατρικό κοινό ως ομάδα και να δείξουμε ένα δείγμα της δουλειάς μας. Ελπίζουμε να έχει ανταπόκριση και να προχωρήσουμε και με νέες θεατρικές δουλειές και με ακόμη παραπάνω όρεξη.

 

Ρώσικη Ρουλέτα

Κυριακή 04 Ιουνίου στις 20:45, Δευτέρα 05 Ιουνίου στις 22:00

 

1. Η ομάδα «Dell' Arte» αποτελείται από τέσσερις κοπέλες: Την Ειρήνη Κυδωνάκη, τη Δήμητρα Μπουρνελέ, την Ιωάννα Σφακιανάκη και την Εβίτα Χασάπογλου. Αφήνει όμως την πόρτα ανοιχτή σε οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί της, αναλογικά πάντα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε δραστηριότητας. Η ομάδα μας δημιουργήθηκε από την ανάγκη να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, να θίξουμε τα κακώς κείμενα της εποχής, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με ωμό ρεαλισμό, να ξενυχτήσουμε μελετώντας, να διαφωνήσουμε, να ακούσουμε διαφορετικές απόψεις και ιδέες, να γνωρίσουμε ανθρώπους με κοινό όραμα-ή και όχι- ,ουσιαστικά να αλληλεπιδράσουμε με σεβασμό πάντα στην ατομικότητα, με απώτερο σκοπό να γίνει ο κόσμος μας πιο όμορφος. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να χωρέσει μίσος, έχθρα, ρατσισμό, μιζέρια και τόσες ακόμα έννοιες που μολύνουν την ψυχή και την καθημερινότητά μας.

 

2. Οι «Dell' Arte» δημιουργήθηκαν μόλις πριν λίγους μήνες. Κάποια από τα μέλη είχαν ήδη κάνει μεμονωμένα κάποιες δουλειές. Η «Ρώσικη Ρουλέτα» είναι η πρώτη μας δουλειά ως ομάδα και χαιρόμαστε που το συγκεκριμένο έργο θα είναι η αφετηρία μας.
Δουλέψαμε πολύ, πιστεύουμε σε αυτό και ευελπιστούμε ότι θα το «αγκαλιάσει» το κοινό. Γι'αυτο το λόγο θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Επί Κολωνω, ένα θέατρο με επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία που στέκεται δίπλα στους νέους δημιουργούς, και μας δίνει την ευκαιρία να το παρουσιάσουμε.

 

Η απολογία του Ιησού

Τρίτη 06 Ιουνίου στις 20:45, Τετάρτη 07 Ιουνίου στις 22:00

 

1. Τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους που συναντηθήκαμε με ένα κοινό στόχο: να ανεβάσουμε μια παράσταση που εξ’ αρχής έχει τις ιδιαιτερότητες της και λόγω του θέματος με το οποίο καταπιάνεται. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός της παράστασης είναι ο Τάσος Ράπτης ο οποίος ασχολείται με το θέατρο από το 1999 και ο οποίος είναι μέλος της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας «ανοικείωση» με την οποία έκανε και τα πρώτα του βήματα ως σκηνοθέτης. Φοίτησε στο Εργαστήρι Υποκριτικής Τέχνης του Ακη Δαβή, από το 1998 έως το 2001. Παράλληλα, αποτελεί σταθερό συνεργάτη του θεάτρου «Διθύραμβος».
Μαζί μας είναι η τσελίστρια Ντόρις Λαμπρινού που έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της παράστασης με βοηθό της, την υποψήφια διδάκτορα και συγγραφέα Εύη Μάμαλη και το ακορντεόν της. Τέλος, ο συγγραφέας του έργου Αντρέας Πολυκάρπου ο οποίος είναι δημοσιογράφος και υποψήφιος διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκτός από την «Απολογία του Ιησού» έχει ασχοληθεί με την ποίηση και την πρόζα. Ποιήματα του καθώς και το θεατρικό του έργο «Κατά Ιωάννη αποκαθήλωση» έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά». Στην Ελλάδα κυκλοφορούν δύο βιβλία του: Η ποιητική συλλογή «Απρόσωπα Φαγιούμ» και το προαναφερόμενο θεατρικό έργο.

 

2. Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Λευκωσία το 2015 ως ένα συγγραφικό road trip (μην φανταστείτε τίποτα beat generation καταστάσεις στο συγκεκριμένο ταξίδι) με συνοδοιπόρο μου έναν αλλόκοτο Ιησού που δεν θύμιζε ιδιαιτέρως αυτόν που αναφέρουν οι γραφές. Το κείμενο αν και μικρό γραφόταν για 2 χρόνια και ολοκληρώθηκε στο Παλαιό Φάληρο τo 2017. Στην επόμενη στάση κατέβασα τον Ιησού– καλή συντροφιά δεν λέω αλλά 2 χρόνια ήταν πάρα πολλά γι’ αυτή τη φιλία- και ανέβασα τον Τάσο, τη Ντόρις και την Εύη. Αφού βάλαμε το τσέλο και το ακορντεόν στο port baggage πήραμε το δρόμο για το θέατρο Επί Κολωνώ και το Off Off Athens. Στην είσοδο συνειδητοποιήσαμε ότι ο Ιησούς μας ακολουθούσε με τα πόδια… Ήταν πλέον αργά για να του ξεφύγουμε…

 

Θα θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που συμμετέχουν στο Off Off Athens Festival του Επί Κολωνώ για τη διάθεση και το χρόνο τους και να τους ευχηθούμε να έχουν μια πολύ δημιουργική και γεμάτη έμπνευση πορεία. Αναμένουμε τις επόμενες εννιά ομάδες του Φεστιβάλ σύντομα!

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβαλ και το πρόγραμμα εδώ κι εδώ

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.