Μελάνι σουπιάς και ιδέες

 

Πάστα με μελάνι σουπιάς;

Ναι, είμαι ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού για κρασάκι και παραδοσιακά προϊόντα.

Πως γεννήθηκε η ιδέα ενός τέτοιου μαγαζιού;

Είχα πάει στο χωριό του πατέρα μου για πρώτη φορά μαζί με τη γυναίκα μου. Της γυναίκας μου της αρέσουν πολύ τα αλογάκια, και πηγαίνοντας προς τη λίμνη Κερκίνη, βλέπουμε κάποια αλογάκια. Μου λέει η Αμαλία: «πάμε βόλτα;» και της λέω «πάμε!» Πριν ξεκινήσουμε τη βόλτα, εκεί ήταν ένα ζευγάρι που μας ρώτησε αν θέλαμε να μας προσφέρουν ένα ποτήρι κρασί. «Και το ρωτάς;» του είπα. Πίνοντάς το, είπαμε και οι δυο με μια φωνή: «τι είναι αυτό;;!!» Ο παραγωγός κατέληξε να είναι φίλος του πατέρα μου και έτσι αποφάσισα να φέρω στην Αθήνα αυτό το ημίγλυκο κρασί που ονομάσαμε «Αμελί».

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.