«À la belle étoile» του Sébastien Tulard | Eβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας

«À la belle étoile» του Sébastien Tulard | Eβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας

«A la belle étoile» του Sébastien Tulard 
(111'-2023-France)
Με τους: Riadh Belaiche, Marwan Amesker, Loubna Abidar

Από νεαρή ηλικία, ο Yazid είχε μόνο ένα πάθος: τη ζαχαροπλαστική. Μεγαλωμένος σε ανάδοχες οικογένειες, ο νεαρός έχει διαμορφώσει έναν αδάμαστο χαρακτήρα. Θα ταξιδέψει από το Epernay ως το Παρίσι, περνώντας από το Μονακό και θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να εργαστεί για τους μεγαλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής και να γίνει ο καλύτερος.

Ακολουθεί συζήτηση με τους Σεφ:
Στέλιο ΠΑΡΛΙΑΡΟ, 
Σεφ ζαχαροπλαστικής
Marie SIMON, Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γλυκών Τεχνών
Arnaud LARHER, βραβευμένος MOF ζαχαροπλαστικής
Συντονίζει ο Jean-Marie HOFFMAN, Σεφ της Πρεσβείας της Γαλλίας

Πριν την προβολή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γευτεί γαλλικά εδέσματα στο μπιστρό του Γαλλικού Ινστιτούτο «Maya le Bistro»:

17:00-19:00 | ΜΠΑΡ ΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
Η Délifrance προσφέρει στο κοινό γαλλικά κρουασάν

18:00-19:00 | ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΡΕΠΑΣ
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσφέρει στο κοινό κρέπες

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.