Περι μπίρας και άλλων δαιμονίων
Η μπίρα έχει την τιμητική της αυτό το Σαββατοκύριακο στο Hub στα Πετράλωνα! Μία έκθεση Ζυθογνωσίας που φιλοξενεί ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες απ’ όλη την Ελλάδα και μπίρες υψηλής ποιότητας, ελληνικές και εισαγόμενες είναι η «βάση» πάνω στην οποία θα στηθούν εκδηλώσεις για τους απανταχού «ζυθόφιλους»!
Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε κι εσείς μικροζυθοποιός, γνωρίστε την μπίρα από το σπόρο και το χωράφι, μέχρι την παραγωγή, τα στιλ, τη φροντίδα και το σερβίρισμα της μπίρας, μέσα από γευστική δοκιμή 8 αντιπροσωπευτικών ζύθων («Ζυθολογία: γνωριμία με την μπίρα»), ή ακόμη εξερευνήστε την σπουδαία παράδοση της μπίρας του Μονάχου και συγκεκριμένα την περίπτωση της Hofbräu München!
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links εντός του κειμένου.