Dimitris Kalantzis 4et | "Noir" στο Half Note Jazz Club

Dimitris Kalantzis 4et | "Noir" στο Half Note Jazz Club

Το κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή για μια μοναδική «κινηματογραφική» βραδιά την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Οι κινηματογραφικές ταινίες εποχής, με περιεχόμενο μυστηρίου, αστυνομικό, πάθους, σκοτεινό εν γένει, κάποιες  από αυτές ασπρόμαυρες, κάποιες  noir ή και neonoir, έχουν μια σχέση με τη τζαζ τόσο μεγάλη, που θα την λέγαμε σχεδόν «συνειρμική».

Αυτήν την περίπου απόλυτη σχέση εξερευνά το κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή, μέσα από  μια συγκινητική επιλογή θεμάτων και ταινιών.

Με μεγάλη εμπειρία πολύ επιτυχημένων διασκευών, έρχονται στη σκηνή του Half Note με διάθεση και μουσικές “Noir”, την Τετάρτη 26 Μαρτίου.

Παίζουν:
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος - τρομπέτα
Γιώργος Γεωργιάδης -  μπάσο
Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης - τύμπανα 
Δημήτρης Καλαντζής -  πιάνο

* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ
* Πληροφορίες: 210 9213310

 



 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.