Η επιστήμη της κουζίνας
Είναι η κουζίνα το βασίλειο σου και τα άπαντα της Βέφας Αλεξιάδου το ευαγγέλιο σου ή είσαι ένας άρχων του fast food και τα delivery boys σε χαιρετάνε στο δρόμο με το μικρό σου; Όποια κι αν είναι η απάντηση θα λατρέψεις την διαδραστική έκθεση του Ιδρύματος Ευγενίδου "Η επιστήμη της κουζίνας" στην οποία συμμετέχεις σε πειράματα που αποκαλύπτουν τις ξεχωριστές ιδιότητες των υλικών που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική. Γίνεται να βράσεις νερό με πάγο; Πώς και γιατί σκάει το καλαμπόκι; Μπορούμε να φτιάξουμε μια φωτοβολίδα στην κουζίνα μας; Αυτά και πολλά άλλα αναπάντητα ερωτήματα που ψάχνουν λύσεις από μελλοντικούς σεφ-επιστήμονες. Τ.Χ.