Η επιστήμη της κουζίνας

Η επιστήμη της κουζίνας
Είναι η κουζίνα το βασίλειο σου και τα άπαντα της Βέφας Αλεξιάδου το ευαγγέλιο σου ή είσαι ένας άρχων του fast food και τα delivery boys σε χαιρετάνε στο δρόμο με το μικρό σου; Όποια κι αν είναι η απάντηση θα λατρέψεις την διαδραστική έκθεση του Ιδρύματος Ευγενίδου "Η επιστήμη της κουζίνας" στην οποία συμμετέχεις σε πειράματα που αποκαλύπτουν τις ξεχωριστές ιδιότητες των υλικών που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική. Γίνεται να βράσεις νερό με πάγο; Πώς και γιατί σκάει το καλαμπόκι; Μπορούμε να φτιάξουμε μια φωτοβολίδα στην κουζίνα μας; Αυτά και πολλά άλλα αναπάντητα ερωτήματα που ψάχνουν λύσεις από μελλοντικούς σεφ-επιστήμονες. Τ.Χ.
subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.