Οι Dictaphone για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι Dictaphone για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι Dictaphone, το project του Oliver Doerell έρχεται στο Piraeus Club Academy για μία βραδιά με μουσικές ιστορίες γεμάτες jazz, electronica και ambient ατμόσφαιρα στις 4 Απριλίου 2025.

Με περισσότερα από 20 χρόνια πορείας, το βελγο-γερμανικό avant garde jazz τρίο συνδυάζοντας το ηλεκτρονικό πειραματικό ύφος με κλαρινέτα, σαξόφωνα και βιολιά, δημιουργεί μουσική που μοιάζει να αναδύεται από αναλογικές ηχογραφήσεις μιας άλλης εποχής.

Το τελευταίο τους album "Goats & Distortions 5", κυκλοφόρησε το 2021 από την Denovali και αποτελεί το πιο ατμοσφαιρικό και σαουντρακικό τους album μέχρι σήμερα.

Με βασικό πυρήνα τους Oliver Doerell (electronics, μπάσο, κιθάρα, κρουστά), Roger Döring (κλαρινέτο, σαξόφωνο) και Alex Stolze (βιολί), το τρίο εξερευνά έναν στοιχειωτικό ηχητικό κόσμο, όπου οι φυσικοί ήχοι συναντούν την ηλεκτρονική παραμόρφωση και τις ατμοσφαιρικές μελωδίες.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι Dictaphone θα παρουσιάσουν επί σκηνής κομμάτια εφ’ όλης της ύλης, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και παράγοντας ηχοτοπία από έγχορδα, πνευστά και electronics που συνδυάζουν με τον πιο μοναδικό και αντισυμβατικό τρόπο σε ζωντανές εκτελέσεις που αναδεικνύουν τον πειραματικό και πολυεπίπεδο ήχο τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Τιμές εισιτηρίων: €18 (early bird), €22 (γεν. είσοδος ορθίων), €25 (καθήμενοι), €28 (καθήμενοι Α’ σειρά εξώστη).  
* Στην είσοδο: €25 (γεν. είσοδος ορθίων), €30 (καθήμενοι)
Σπουδαστών Ωδείου* (ορθίων): €15 - Διατίθενται μόνο στο ταμείο και θα ζητηθεί βεβαίωση μουσικών σπουδών και επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας στην είσοδο. 
* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ και Music Corner (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα - 210 3304000)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.