Three Times Three #7

Το μηνιαίο ραντεβού “Three Times Three” φέρνει σε επαφή καλλιτέχνιδες και καλλιτέχνες από τον χώρο του σύγχρονου χορού και της πειραματικής μουσικής, με στόχο τη δημιουργία ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας, που ισχύει για όσο διαρκεί η συνάντηση.
Τρεις μουσικοί συναντούν κάθε φορά τρεις χορευτές ή χορεύτριες. Στην αρχή της βραδιάς, σχηματίζονται με κλήρωση τρία τυχαία ζευγάρια, τα οποία αυτοσχεδιάζουν για 15 λεπτά. Η βραδιά κορυφώνεται με έναν 30λεπτο συλλογικό αυτοσχεδιασμό.
Το "Three Times Three" επιμελείται ο συνθέτης Σπύρος Πολυχρονόπουλος (Spyweirdos).
Στην έβδομη διοργάνωση της σεζόν συμμετέχουν οι Κατερίνα Καϊμά (χορός), Ζωή Μπογέα (χορός), Άννα Αγγελάκου (χορός), Στέλιος Γιαννουλάκης (ηλεκτρονικά), Παναγιώτης Κωστόπουλος (ντραμς), Μιχάλης Μοσχούτης (κιθάρα).
Η Κατερίνα Καϊμά, απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Ακτίνα, έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και φεστιβάλ όπως το Athens Video Dance Project και το Patras Art Festival, ενώ έχει εργαστεί σε εκπαιδευτικά προγράμματα κίνησης για ΑμεΑ και παιδιά. Έχει εμφανιστεί σε θεατρικές παραστάσεις όπως: Χορεύετε?, Αστεροειδής 2467Κ, και Αλυσοδεμένος Ελέφαντας. Έχει παρουσιάσει έργα στο 13ο και 14ο Athens Video Dance Project και είναι μέλος της ομάδας ΑΝΤΑΜΑ.
Η Ζωή Μπογέα, με σπουδές στην Ελλάδα και την Ιταλία, έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ όπως το ARC FOR DANCE, το Vignale Monferrato Festival και το Athens Dance Video Project. Έχει συνεργαστεί με το Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου και το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ έχει λάβει υποστήριξη από το Μέγαρο Μουσικής για την ανάπτυξη καλλιτεχνικών προγραμμάτων. Έχει αναλάβει την επιμέλεια κίνησης σε θεατρικές παραγωγές και είναι μέλος της ομάδας παραστατικών τεχνών ΡΑΔΙΑΤΕΡ, με την οποία παρουσίασε έργα σε διάφορα θέατρα της Αθήνας.
Η Άννα Αγγελάκου, απόφοιτη της Σχολής Ραλλού Μάνου και του Πανεπιστημίου Πειραιά, δραστηριοποιείται στη διδασκαλία και την έρευνα της κίνησης. Έχει συμμετάσχει στο Athens Video Dance Project (2023) και συνεργαστεί με χορογράφους όπως οι Αλίκη Καζούρη, Ράνια Φόβου, Άγγελος Αντωνάκος, Ηώ Σπηλιοτοπούλου. Είναι μέλος της νεοσύστατης ομάδας Almost there dance project, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την επιμέλεια κίνησης σε θεατρικές παραγωγές και διδάσκει χορό.
Ο Στέλιος Γιαννουλάκης (Schema Musicalis), συνθέτης και ερευνητής της δημιουργικής μουσικής τεχνολογίας, επικεντρώνεται στην ηλεκτροακουστική έρευνα και τον ηχητικό σχεδιασμό για το θέατρο, τη βιντεοτέχνη, τη χορογραφία και τα παιχνίδια. Διδάσκει στο ΚΣΥΜΕ (Ωδείο Αθηνών) και είναι γνωστός για την προσέγγιση του στην ηλεκτρονική μουσική και τη διαδραστικότητα.
Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος, ντράμερ με σπουδές στο New School for Jazz and Contemporary Music της Νέας Υόρκης, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες της διεθνούς jazz, όπως οι Billy Harper και Jazzmeia Horn. Το κουιντέτο του εμφανίστηκε στο Ωνάσειο Πανόραμα. Είναι μέλος του τρίο MOb του οποίου το άλμπουμ “MOb I” απέσπασε διεθνή αναγνώριση.
Ο Μιχάλης Μοσχούτης, γνωστός για τη διερεύνηση του ηχητικού φάσματος της κλασικής κιθάρας, έχει κυκλοφορήσει το άλμπουμ “Nylon”, το οποίο μετατρέπει την κιθάρα σε μέσο παραγωγής έντονου ακουστικού θορύβου. Ιδρυτής της Holotype Editions, επιμελήθηκε το Borderline και το Tectonics Festival. Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται στο τμήμα Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σχεδιάζοντας προγράμματα για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
κρατήσεις: www.more.com/gr-el/tickets/music/three-times-three-725 & 213 00 40 496